Новини и събития

Уведомление за инвестиционно намерение от Джей Ди Инвест ООД
Изграждане на “Фотоволтаична инсталация до 5 MW” в поземлен имот с дентификатор 12259.709.2 по кадастралната карта, ж.к. „Сениче“, гр. Враца, община Враца с обща инсталирана мощност 4996.60 kWp.
Прерязаха лентата на реновираната крепост „Боровец“ над с. Разлив
След 14 г. проучвания, бе прерязана лентата на реновирания обект Антична и късноантична крепост „Боровец“ над с. Разлив. С това тя е в готовност за включване в националната мрежа от културни обекти.
Предстои откриването на реставрираната Антична крепост Боровец край Правец
Заповядайте на 02.07.2022 от 10ч., за да се запознаете с най-новия завършен проект на фирма ПиЕсПи ЕАД, включващ дейности по консервация и експониране на крепостта Боровец.
Соларен парк Войводово e в процес на изграждане
Планираме слънчевата електроцентрала да бъде пусната в експлоатация съвсем скоро и да се превърне в добър пример за българската икономика - инвестиция на частна компания във възобновяеми енергийни източници.
Юлиан Димов пред Dir.bg в интервю за Зелената сделка
Покривните соларни инсталации са перфектно решение както за много частни, така и за общински и държавни дружества, смята той. Слънчевите панели по покривите са инвестиция с много и дългосрочни ползи за бизнес, държава и общини.
Сградата на Пи Ес Пи с фотоволтаична система за добив на зелена енергия
JD Solar има за цел да си сътрудничи с индустриални компании, собственици на бизнес или промишлени сгради, които биха желали да вземат участие в проекти за добив на зелена енергия с гарантиран резултат.
Собственикът на фирма ПиЕсПи ЕАД Юлиан Димов с интервю за Offnews
В последните две години взехме решение фирмата да става все по-зелена, и да работим преимуществено по проекти, които да са свързани с възобновяеми източници на енергия и с подобряване на средата, в която всички живеем и работим.
Произвеждаме зелена енергия! В гр. Пирдоп и с. Мост проектите вече са реализирани
Базата ни в гр. Пирдоп вече е в синхрон със Зеления план на Европа за добив на слънчева енергия посредством соларни панели. Използваме покривните конструкции на складовите и производствените ни сгради, за да добиваме енергия от слънцето.
Meдиите за нас: Oт долината на тракийските царе до Асеновата крепост
В реставрацията на древни обекти има две противоположни течения – една част от специалистите поддържат тезата, че възстановката трябва да се ограничава само до запазените части, тяхната консервация и съхранение за поколенията.
Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения ЕООД

„Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД е холдингово дружество основано през 2007 година. Една от дъщерните фирми на „Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД е „Пи Ес Пи” ЕАД

гр. София,
ул. Околовръстен път №9
тел: +359 2 983 22 54
факс: +359 2 983 19 97
е-mail: office@holding-pis.com

© Холдинг пътища и инфраструктури съоръжения ЕООД. Всички права запазени.