Новини и събития

Соларен парк Войводово e в процес на изграждане.
Планираме слънчевата електроцентрала да бъде пусната в експлоатация съвсем скоро и да се превърне в добър пример за българската икономика - инвестиция на частна компания във възобновяеми енергийни източници.
Юлиан Димов пред Dir.bg в интервю за Зелената сделка
Покривните соларни инсталации са перфектно решение както за много частни, така и за общински и държавни дружества, смята той. Слънчевите панели по покривите са инвестиция с много и дългосрочни ползи за бизнес, държава и общини.
Сградата на Пи Ес Пи с фотоволтаична система за добив на зелена енергия
JD Solar има за цел да си сътрудничи с индустриални компании, собственици на бизнес или промишлени сгради, които биха желали да вземат участие в проекти за добив на зелена енергия с гарантиран резултат.
Собственикът на фирма ПиЕсПи ЕАД Юлиан Димов с интервю за Offnews
В последните две години взехме решение фирмата да става все по-зелена, и да работим преимуществено по проекти, които да са свързани с възобновяеми източници на енергия и с подобряване на средата, в която всички живеем и работим.
Произвеждаме зелена енергия! В гр. Пирдоп и с. Мост проектите вече са реализирани
Базата ни в гр. Пирдоп вече е в синхрон със Зеления план на Европа за добив на слънчева енергия посредством соларни панели. Използваме покривните конструкции на складовите и производствените ни сгради, за да добиваме енергия от слънцето.
Meдиите за нас: Oт долината на тракийските царе до Асеновата крепост
В реставрацията на древни обекти има две противоположни течения – една част от специалистите поддържат тезата, че възстановката трябва да се ограничава само до запазените части, тяхната консервация и съхранение за поколенията.
Жилищна сграда в кв.Овча Купел, Народно хоро №81
Жилищна сграда в кв.Овча Купел, Народно хоро №81. Сгадата е напълно завършена с АКТ 16, а новата част е с разрешително за строеж и е в продажба на зелено. Новостроящата сграда ще бъде в непосредствена близост до вече готовия проект!
Първа копка! Пи Ес Пи ЕАД започва строителството на нов обект!
С разрешително за строеж и подажба на зелено!! Директно от инвеститор без комисионни и скрити такси. Многофамилна жилищна сграда с подземни гаражи и магазин кв. Овча купел, гр. СОФИЯ, ул. Народно хоро" №83
Архитектурното съкровище на Харманли
В земите на днешна Босна, във Вишеград, се намира един нетрадиционен герой на роман – това е Мостът на Дрина, за който Нобеловият лауреат Иво Андрич пише едноименния си роман.
Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения ЕООД

„Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД е холдингово дружество основано през 2007 година. Една от дъщерните фирми на „Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД е „Пи Ес Пи” ЕАД

гр. София,
ул. Околовръстен път №9
тел: +359 2 983 22 54
факс: +359 2 983 19 97
е-mail: office@holding-pis.com

© Холдинг пътища и инфраструктури съоръжения ЕООД. Всички права запазени.