Новини и събития

Започва строителството на нова жилищна сграда в гр. София, кв. Люлин
През месец Юни 2024г. бе направена първа копка за строеж на 9-етажна жилищна сграда разположена в кв. Люлин, 6 МР в близост до хипермаркет и голям спортен център, с бърза връзка с Околовръстен път. Очаква се завършване на проекта в края на 2026г.
Многофамилната жилищна сграда в Овча купел 2, гр. София скоро и с Акт 15
Три години след завършването на първия проект в Овча купел 2, във финален етап на изпълнение влиза и втората сграда на ул. Народно хоро №83 в гр. София. Комуникативна локация в непосредствена близост до метро станция, Нов Български Университет, Околовръстен път.
Откриха Централни хали - впечатляващ като дизайн магазин и културно средище
Възстановената от фирма Пи Ес Пи ЕАД историческа сграда на Централни хали в София бе официално открита. След близо една година мащабни дейности по реконструкция и реставрация, от днес емблематичният „покрит пазар“, проектиран през 1906 г., отваря врати за първите си посетители.
Реставрация на античен град Хераклея Синтика в местността Рупите край Петрич
Фирма Пи Ес Пи изпълни още един комплексен проект по реставрация на обект от културното наследство на България. Проект с огромно историческо, археологическо и научно значение в полза на обществото и допринасящ за развитието на региона, като културно средище и в наши дни.
След Хелвеция и Грифони, реставрирана бе още една тракийска гробница - Оструша
31 години след разкопките, гробно-култов комплекс „Оструша“ е достъпен за посетители, след реставрацията осъществена от фирма Пи Ес Пи. „Оструша“ се нарежда сред най-големите гробници в Долината на тракийските царе, край Казанлък.
Завършихме два проекта за реставрация и консервация на паметници на културата в Сливен
Благоустрояване и социализация на Къща-музей Добри Чинтулов и на Музеен комплекс Сливенски бит, като част от „Интегриран проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в Община Сливен“ по ОПРР 2014-2020.
Уведомление за инвестиционно намерение от Джей Ди Инвест - Фотоволтаична инсталация до 5 MW
Изграждане на “Фотоволтаична инсталация до 5 MW” в поземлен имот с дентификатор 12259.709.2 по кадастралната карта, ж.к. „Сениче“, гр. Враца, община Враца с обща инсталирана мощност 4996.60 kWp.
Прерязаха лентата на реновираната крепост „Боровец“ над с. Разлив
След 14 г. проучвания, бе прерязана лентата на реновирания обект Антична и късноантична крепост „Боровец“ над с. Разлив. С това тя е в готовност за включване в националната мрежа от културни обекти.
Предстои откриването на реставрираната Антична крепост Боровец край Правец
Заповядайте на 02.07.2022 от 10ч., за да се запознаете с най-новия завършен проект на фирма ПиЕсПи ЕАД, включващ дейности по консервация и експониране на крепостта Боровец.
Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения ЕООД

„Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД е холдингово дружество основано през 2007 година. Една от дъщерните фирми на „Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД е „Пи Ес Пи” ЕАД

гр. София,
ул. Околовръстен път №9
тел: +359 2 983 22 54
факс: +359 2 983 19 97
е-mail: office@holding-pis.com

© Холдинг пътища и инфраструктури съоръжения ЕООД. Всички права запазени.